Sivut

Nimitys: Mustavalkoinen, suntuubilla ollessaan sivusto totteli nimeä Miracles happens – vieläpä huonolla englanninkielellä. Alun perin Pokémon Black ja White-peleihin hurahtanut Miwa halusi nimetä sivunsa Mustavalkoiseksi mutta päätyikin nimeämään ne erään kuuntelemansa kappaleen mukaan.

Perustettu: 8.6.2012 – alunperin Suntuubilla ja sitä ennen ah niin kenkkuilevalla Websillä. Sivujen siirto WordPressin tapahtui samana päivänä kuin Suntuubin hautajaisilmoitus eli 30.4.2018.

Kategoria: Eräs tarinasivujen luokkaan kuuluva sivusto, jonka löytää hoitosivut-alaluokasta. Jes.

Tarinat ovat Miwan käsialaa. Sivustolla esiintyvät kuvat – kuten ulkoasussa esiintyvät kaverit on napattu Bulbapediasta, Serebiistä ja Pokémon Databasesta. Hahmojensa kuvat on Miwa piirtänyt itse – kuten niiden vaihtelevasta laadusta voineekin päätellä.

Itse pokémonin omistaa Nintendo sekä Gamefreak. Tätikerho puolestaan on Namin, Miwan, Nivan, Sheilan. Shinkun, Chaon ja Benélin yhteistuumin luoma ympäristö jota lähdettiin Namin johdolla rakentamaan keväällä 2018 kun maailman paras pokemonhoitola eli Aurora tuli tiensä päähän. Eikä se ole häviämässä minnekään sanoipa suntuubi mitä hyvänsä.

Nykyiset sivut hostaa WordPress. Kuvat hostaa edelleen Imgur. Chatin on tarjonnut Cbox, vaikka sinne onkin olemassa vain linkki WordPressin ”hienousten” takia.


> Miwan oma osio > Vanhat ulkoasut > Kysymyksiä ja vastauksia

Linkitä

Linkitys Linkitys Linkitys
Linkitys Linkitys Linkitys