Hoitajatiedot

Miwa Lukuja: 3
Viimeisin luku: 26.0.3.2019
Hoitosivu: Olet siellä jo
Pokémon lupia: Ei
Rahatilanne: 39 lanttia
Tiimin keskitaso: 8,75
Kartalla: Lazulite City
Vuodenaika tarinassa: Kevät

Tavarat: Kustomoitu Premier BallKustomoitu rusettiSkitty-Pehmolelu

Salimerkit:

Suoritetut haasteet:
The End-kirjoitushaaste

Hahmo

Nimi: Miwa Saeki
Sukupuoli:
Ikä: 20
Horoskooppi: Skorpioni, syntynyt 24.10
Persoona: ISFP-A (Seikkailija)

Hahmon taustat

Miwa kasvoi tavallisessa perheessä eräässä Lazulite Cityn lähiössä. Miwan perheeseen kuuluivat pokémon kasvattajatätinä toiminut äiti, Mitsuko ja poliisi isä Isamu Saeki sekä parin muut kersat, tyttölapset nimeltä Nobuko ja Himeko. Joskus Miwan ollessa kymmenisen vanha, vanhemmat joutuivat lauttaonnettomuuteen ollessaan matkalla päämantereelle ja menehtyivät. Tämän jälkeen katras päätyi Isamun vanhempien, Izumin ja Kotokon huostaan.

Niin jännältä tai kliseiseltä kuin tämä kuulostaakin, Miwasta tuntui (ja tuntuu toisinaan edelleen) ettei tämä tavalla tai toisella kuulunut perheeseen, vaan oli jollain tapaa ulkopuolinen, sillä isovanhemmat tuntuivat (tietämättään) pitävän aina hankalaluonteisen Himekon puolia, kun sisaruksille syntyi jokin riita.

Tästä syystä Miwa pitää itseään edelleen outolintuna perheessään, eikä hän aina arvosta sitä.

Luonne

Miwasta saa helposti sen tavallisen naapurissa asuvan tytön kuvan, sellaisen josta ei oikeasti tiedetä mitään – vaikka toisin luullaankin. Miwa on oikeasti aika masentunut jouduttuaan erään tyypin jättämäksi, eikä häntä ole sen jälkeen kiinnostanut juuri mikään muu kuin maleskelu Lazuliten kaduilla, Miwa toki käy koulussa (hän on jotenkin eksynyt pokémon centerin hoitajan linjalle, eikä tiedä miten päätyi sinne), mutta opinnot eivät ole hänen pääprioriteettinsa. Ystäviä tuolla ei juuri ole, ellei joku tule laskeneeksi Marieta, joka on lähes yhtä outolintu kuin Miwa itse.

Miwa on varsin päättäväinen ja sisukas – silloin kun viitsii. Hänellä on jonkin verran temperamenttia, mutta pitää naamansa usein peruslukemilla ja on yleensä viilipyttynä. Miwa on ilmeisesti varsin hyvin kasvatettu ja häntä pidetään hillittynä tapauksena, sellaisena kilttinä tyttönä, mutta tämä ei tarkoita sitä, että Miwa pitäisi siitä. Miwa on oikeastaan aika viekas, ja hänen pahoihin tapoihinsa kuuluu mm. muiden taskujen tyhjentäminen salaa (muu perhe arvostaa tätä suunnattomasti) ja yleinen laiskottelu, nukkuminen ja telkkarista poliisisarjojen katsominen vapaa-ajallaan. Miwa katsoo elämää ja muita skeptisin silmin, ja on vähän sitä mieltä, ettei mistään kuitenkaan tule mitään. Hän on siis hyyyyvin positiivinen persoona. Hän mukavasti epäilee vähän kaikkia, eikä oikein pidä ihmisistä (Rietä lukuun ottamatta), nuo kun tuppaavat draamallaan vain ärsyttävän Miwaa. Pokémonit eivät juuri kiinnosta Miwaa – mutta hän on silti eksynyt alalle, jossa hänen odotetaan pitävän niistä huolta, ja koulutuksensa puolesta hän tietääkin niistä jonkin verran. Hän kuitenkin pitää pokémoneista ihmisiä enemmän, nuo ovat ainakin rehellisempiä.

Miwan huonoin luonteen piirre on varmaankin katkeruus, jos joku osaa kantaa kunnolla kaunaa, se on Miwa. Hän ei myöskään ole mikään herkkä tyyppi, vaan pesun kestävä kovis, joka ei mielellään paljasta tunteitaan saatikka syvimpiä ajatuksiaan muille. Hän kun ei oikein osaa luottaa muihin. Lempeän puolen Miwasta näkee vain silloin kun tuo hoivailee pokémoneja. Kliseistä? Hyvin, kliseistä.

Tiimi 2/10

Rigel, Nidoran

RigelLevel Ball
Laji: Nidoran, ♂
Tyyppi: Poison
Level: 10½
Onnellisuus: (13/50)
Saatu tasolla: 5
Ensiesiintyminen: 3.7.2018, ensimmäinen luku

Attack 67 > Speed 50 > Hp 46 > Sp. Attack/Sp. Defense 40 > Defense 35

Lonely nature (attack+, defense-). Highly persistent (defense).
Likes spicy food.

Rigelin luonnetta voisi hyvin kuvailla sanoilla: kärttyinen, uppiniskainen ja riitaisa. Sillä on kaiketi menossa uhmaikä, eikä tuota saa muuten vahingossakaan sanoa pieneksi, sillä muutoin Nidoranin löytää terottamasta sarveaan juurikin puhujaan. Rigel on suurimman osan ajastaan huonolla tuulella, ja kasvattajan luona vielä asuessaan Nidoran haastoi usein riitaa muiden pokémonien kanssa, eikä lainkaan viihtynyt neljän seinän sisällä. Rigel on vakuuttunut siitä, että pärjää yksinkin, mutta jostakin kumman syystä tämä Nidoran eksyy aina vittuilemaan väärille tyypeille. Rigel väittää kiven kovaan, ettei pidä yhtään kenestäkään, mutta mitenhän tuo lie. Se on hyvin päättäväinen ja uppiniskainen otus, joka ei suostu perääntymään missään tilanteessa. Rigel on jossain määrin utelias – vaikka esittääkin kiven kovaan, ettei sitä kiinnosta, nuori Nidoran tuppaa ihmettelemään ihmeellisiä asioita, kuten ihmisten vilskettä ja tähtiä, jälkimmäisistä se tuntuu pitävän erityisesti.

Hyökkäykset: Leer, Peck, Focus Energy, Double Kick

Erikoishykkäykset: Eipä osaa

Esineet: Sininen huiviPoison Barb

Muuta:
Aloituspokémon
Saanut arvet kylkeensä nahisteltuaan Scytherin kanssa.
Taistelu- ja maatyypin iskuja vahvistettu (Level Ball).
Myrkkytyypin iskuja vahvistettu (Poison Barb).

Ability: Rivarly (Attack ja sp.attack nousevat 25% jos vastustaja on samaa sukupuolta)

Kehitys: Lv. 16 -> Nidorino

Sirius, Scatterbug

Sirius tuijottaaKustomoitu Premier Ball
Laji: Scatterbug, ♂
Tyyppi: Bug
Level: 7
Onnellisuus: (0/50)
Saatu tasolla: 7
Ensiesiintyminen: 4.1.2019, toinen luku

Defense/Speed 40 > HP 38 > Hp 38 > Sp. Attack 37 > Attack/Sp. Defense 25

Modest nature (sp.attack+, attack-), Impetuous and silly (speed).
Likes dry food.

Sirius on luonteeltaan Rigelin vastakohta. Se on utelias ja varsin sosiaalinen toukka, jota kiinnostaa kaikki uusi, mistä se ei ollut ennen tietoinen, vaikka tuo onkin syntyjään villi pokémon, Scatterbug suhtautuu ihmisiin hyvällä uteliaisuudella eikä näytä vierastavan tätä lajia. Se on kovin puhelias ja sympaattinen otus, joka tulee yleensä toimeen kaikkien kanssa. Rigelin kanssa Siriuksella on kuitenkin ongelmansa sillä piikkipersus ei tunnu ottavan Siriusta vakavasti ja ärsyyntyy usein tuon puhetulvasta. Mitä taas tulee Siriuksen kykyihin, toukka on kovin vaatimaton, eikä hirveästi esittele kykyjään ja punastelee saadessaan kehuja. Hermostuessaan Siriuksella on tapana lörpötellä niitä näitä kuin mikäkin tampio – mikä syystä tai toisesta tuntuu huvittavan Rigeliä kovastikin.

Hyökkäykset: String Shot, Tackle, Stun Spore

Erikoishyökkäykset: Eipä osaa

Esineet: Raidallinen vihreä rusettiSilver Powder

Muuta: Toisesta etuhampaasta puuttuu pieni pala.
Normaali- ja lentotyypin iskuja vahvistettu (Premier Ball).
Hyönteistyypin iskuja vahvistettu (Silver Powder).

Ability: Compound Eyes (Lisää osumatarkkuutta 30%)

Kehitys: Level 9 ->Spewpa